mandag 19. oktober 2009

SykkelSykkelen er blitt vårt viktigste framkomstmiddel her. På lørdag var vi igjen ute på Funarte og da bar det utover Panamericana med trafikken ganske nær innpå. William og Elian kom like før vi skulle dra, så de slo følge. William tråkker og Elian er passasjer på en gammel sykkel uten bremser. Det er like greit, mener William, ingen vil stjele en så dårlig sykkel. Ligner ikke denne på en Apache, en slik som Rune hadde?
2 kommentarer:

  1. Yrja synes det ser fint og gøy ut å sykle!!! What, men har de dag no? Har de allerede stått opp ja? Akkurat no når eg skal legge meg. jajaja, sier Yjra og sier god natti..

    SvarSlett
  2. Hei Yrja. Det er litt rart det med klokka. Når jeg står opp om morgenen klokka seks, da er klokka to om ettermiddagen i Norge og du er ferdig med skolen. Når jeg er ferdig med jobben min klokka fire her, da er klokka 12 om natta i Norge, og mamma skal gå å legge seg. Når vi går og legger oss klokka ti om kvelden her, er det like før dere står opp i Norge. Det er kanskje litt vanskelig å forstå. Når du kommer hit, skal jeg vise deg hvorfor det er slik.

    SvarSlett