mandag 19. oktober 2009

Hagestell

Med så gode vekstvlkår skulle det bare mangle at vi ikke forsøker å få fram vår egen grøde. Oppi gata er det en som selger keramikkrukker, og på veien mot universitetet bor Eduardo som selger jord. Vi har besøkt begge, og i går var den store plantedagen. Så nå vanner vi og venter på at ringblomster, basilikum og rosmarin skal spire.

4 kommentarer:

 1. Så veldig kos ut det der da, men nå må dere ikke bli altfor hjemmekjære altså;-) Dere er der bare til låns!:-) Lille Will og jeg er hjemme idag. Dvs, sendte han i barnehagen i morrest, men dem syntes visst ikke at den rennende magen passet seg der..?.! Han har veldig løs mage for tida stakkar, og begynner å bli veldig sår på rompa. Skjønner ikke helt hva det er, for jeg synes han oppfører seg sprudlene og fjong som alltid ellers. Har vært å kjøpt blåbærsaft og fortykningsmiddel(?) nå i håp om at det skal hjelpe på litt. Skal trille oss en tur etterpå. Nyyyydelig høstvær her nå!:-) So long! Klem, Hanne.

  SvarSlett
 2. Det blir spennande å sjå korleis de klarer å få det til å gro. Det er alltid ekstra artig å hente inn krydder frå eigen bakhage. Eg gler meg til å lese meir frå dagleglivet. Det er slikt som gjer at de likevel virkar nokså nær :-D

  SvarSlett
 3. Åh så kjekt med egen urtehage, gleder meg skikkelig til å komme no, sjøl om jeg ikke likte helt det der om høy kriminalitet.... hadde på en måte forestilt meg det litt som Cuba jeg..

  SvarSlett
 4. Hei kjære dere! Leser bloggen deres med stor glede og interesse, og håper jeg lykkes med å legge inn kommentar denne gangen. Det er spennende å få et innblikk i hverdagslivet deres der nede, og på mange måter kjenner jeg meg litt igjen fra den tida vi bodde der vi er nå. Husker med stor glede at jeg fant et gartneri som solgte alt mulig i blomster og urter og sånt til en veldig billig penge. Det blir mer "heime" med sånt rundt seg, og den følelsen er viktig å ha, sjøl om en er "til låns" som Hanne så treffende sier. Det blir spennende å se om dere kan høste også.

  Og ellers vil jeg bare si: Hurra for blogger av ulike slag når familien drar hitogdit!

  SvarSlett