mandag 25. oktober 2010

Gammelt nytt - men viktig!

Atikkelen nedenfor ble publisert for et år siden på nettsida til Høgskolen i Vestfold. Jeg var ikke klar over det før nå, men nøler ikke et sekund med å legge den inn her slik at dere kan se hvorfor Sonja fikk jobben her.

Sonja blogger også, men ganske spredt. Hun har mye annet å gjøre, så det tok litt tid før hun kom i gang, men her er bloggen hennes.Ny HVE-prepresentant i Esteli, Nicaragua klar

Sist oppdatert 29.05.2009 av Jon Olav Skålid

I forbindelse med vårt engasjement i Nicaragua og prosjektet som pågår gjennom Fredskorpset er førstelektor Sonja Kibsgaard tilsatt i ny stilling som fredskorpsarbeider i Nicaragua fra 1. august 2009.

Sonja Kibsgaard og barn i Nicaragua
Sonja Kibsgaard og barn i Nicaragua
- Vi er heldige som har fått en så solid fagperson inn i denne stillingen, sier høgskolelektor Gunnar Aasen, som leder prosjektet ved HVE.
- Sonja Kibsgaard er et kjent navn innen førskolelærerutdanningen i Norge og har skrevet mange bøker og artikler spesielt knyttet til det flerkulturelle området av pedagogikken. Hun er en stor inspirator og er mye brukt som foredragsholder på ulike konferanser rundt omkring i landet.
- Dette fikk hun uttelling for på mandag 25. mai da hun ble tildelt ”Inspiratorprisen” på 50 000,- kroner fra Private barnehagers landsforbund. En vel fortjent pris etter alle år som aktiv førskolelærer og som underviser i pedagogikk ved Dronning Mauds Minne i Trondheim. Hun skal ha permisjon fra Dronning Mauds Minne, for å jobbe for oss her ved Høgskolen i Vestfold i ett år.
- Vi er godt i gang med fredskorpsprosjektet som går ut på å hjelpe Universitetet i Esteli, Nicaragua med å utvikle sin førskolelærerutdanning. Prosjektet er inne i sitt tredje år og trenger nye krefter og ny inspirasjon for å videreutvikle samarbeidet.
I august kommer det to nye fredskorpsarbeidere fra Esteli som skal jobbe ved avdeling for lærerutdanning i et år.
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar