torsdag 3. desember 2009

Vest for Atlanteren

Det er langt fra Norge til Nicaragua, nærmere 24 timers reise. Dette skal jeg ha i minne neste gang det blir snakk om å bygge hus og rancho på Stillehavskysten (jeg har fått tilbud om tomt). Ankomsten her er grei. Rett over gata fra flyplassen ligger Las Mercedes, et aldeles utmerket hotell - og etter en iskald Toña på kvelden sov jeg helt til en NTNU-ansatt ringte feil nummer like før han gikk av jobb. Da stod sola høyt over horisonten her, og termometeret lå 30 streker over hva det gjorde da jeg gikk om bord i flyet i Trondheim.

Hvis man kommer sent til Nicaragua og ønsker overnatting, er Las Mercedes den enkleste løsningen. Som regel står det en ansatt fra hotellet på flyplassen og venter på innkommende gjester. Det er bare å se etter skiltet med hotellets navn, se til at bagasjen blir båret inn i bilen og bli kjørt over gata.

Her er hjemmesiden: http://www.lasmercedes.com.ni/english/index.html

1 kommentar:

  1. Heia. Da har du kommet trygt fram skjønner jeg. Du får nyte varmegradene igjen:-) Takk for hyggelig besøk! Nå er det bare å vente på at bestemora stikker innom oss en tur etterhvert på nyåret. Klem, Hanne.

    SvarSlett