tirsdag 8. desember 2009

Det nye huset

Så er vi godt etablert i det nye huset. I første etasje er det en svær hall, egentlig en garasje, men med pent flislagt golv. Innenfor er stua med salong og kjøkken. En del av kjøkkenet er uten tak, så luftingen er god, om morgenen er det så kjølig der at jeg ofte har på meg en tynn genser. Her kan det regne inn, og da får plantene vann, ellers er det en slags peis i et hjørne, men det er mer for å lage det hyggelig, tror jeg. Her her det god plass til å lage mat.

I andre etasje er det soverom som vender mot veien, to rom til og to bad, og på toppen terrasse i forkant og vaske-/tørkeorm i bakkant.

Utsikten er upåklagelig, temperaturen er også bra på dagtid, så vi har kjøpt et slags partytelt som vi setter opp for å få skygge. Det er bra med vind til tider, så vi må nok skaffe oss fortøyninger. Matteo, som selger møbler i sentrum, skaffet oss to gyngestoler og et bord, vi venter bare på skamlene før alt er komplett. Det er ikke mange steder kald hvitvin smaker bedre.

Huset ligger 11 kvartaler fra der hvor vi bodde før, dvs fem minutter på sykkel. Huset vises ikke på det store bildet over Estelí som innleder bloggen. Det ligger et stykke utenfor høyre bildekant.

Klikk på bildene for å få dem større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar