søndag 13. desember 2009

Besøk fra Norge!

I går kveld, lenge etter at det var blit mørkt, kom Sonja og Santo fra flyplassen med tre veldig trøtte, dvs. sovende,  reisende. Sengene stod klare og det gikk ikke lenge før de var i dyp søvv igjen. Men i morges, før sola dukket opp over åskammene i øst, stod Victor smilene i soveværelsesdøra, og like etter kom Yrja. Vi fikk høre masse fra turen mens vi spiste frokost sammen. Så gikk vi på taket for å se utover byen.
Deretter gikk Yrja, Victor og jeg en liten runde i nabolaget for å bli litt kjent. Vi så fine farverike hus, og noen gamle og slitte, og Yrja bestemte seg snart for at her ville hun bo. Vaktmannen var på plass i lekeparken allerede kl. halv åtte, så der slapp vi inn slik at dissene og de andre lekeapparatene kunne bli prøvd. De var svært bra, mente begge. Nå blir det mange koselige dager framover !

1 kommentar:

  1. Åhh det hørtes helt topp ut med Norgesbesøk. Håper dere får noen herlige dager sammen! Jeg har hat mine siste undervisningstimer i 2009 nå. Bare litt sånn planleggingstid og klasseavslutning igjen før julelunsj med kollegene og så JULEFERIE! Hurra:-) Lørdagen er det duket for det årlige jentejulebordet, mandag og onsdag skal vi feire 1 års dag, og så er det julaften og deilige romjulsdager som venter. Kom noen hvite filler fra himmelen igår, men trenger nok noen til for å få ordentlig julefølelse. Kos dere masse med besøket! Klem, Hanne.

    SvarSlett